(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Summer Sale -20% på ALT i plakater og rammer BRUG KODEN: SOMMER Luk ✕

Billige Plakater – Tilbud

Tilbud i uge 29
Tilbudene slutter om
00 dage
00 timer
00 min
00 sek

Viser alle 6 resultater

Billige plakater

Vi håber virkeligt, at du kan lide flotte billige plakater. Vi har her samlet alle plakater citatplakat.dk, som lige nu er på tilbud. Vores plakater er designet og produceret i danmark og produceres desuden on-demand. Det betyder, at der ikke produceres plakater, som ikke bliver solgt. Det er en af grundene til at vi kan lave billige plakater, som er professionelt designet og produceret. Plakaterne er hverken 2. sortering eller har skader. Alle plakater fra citatplakat.dk bliver produceret først, når du har købt plakaten. Plakaterne er nye og fejlfrie. Hvis der sker en skade under levering, så tøv ikke med at kontakte vores søde kundeservice.

Om citatplakat.dk plakat outlet

Hvem elsker ikke at gøre en god handel? Vi, i citatplakat.dk, har hver uge nye kategorier af plakater rabat. Hver kampagne kører fra søndag kl 24.00 til næste søndag kl 24.00. Rabaterne kører altså i 7 dage. I næste uge er der en ny plakatkategori, som kommer på tilbud. Hvis du gerne vil hvilken plakatkategori, der er på tilbud, så skal du blot besøge denne side. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor der er link til tilbudssiden.

Plakater tilbud

Vi med omhu valgt hvilke kategorier, som vi gerne vil have fokus på. Vi har gennemgået hele sæsonen i plakater og forsøgt at vælge plakater tilbud, som passer med højtider og sæson trends, så du kan få gavn af både gode tilbud og flot indretning eller en personlig gave til en du holder af. Udover plakater tilbud, så har vi en serie af billige plakater med citater, som findes til faste lave priser. Dem kan du finde her.

Rammer på tillbud

Når vi har mulighed for at købe billige rammer til plakater hjem til vores lager, så lader vi jer få gavn af denne rabat ved at sætte rammer på tilbud. Vi ønsker at alle plakater ender i en rammer eller i en magnetisk plakat hanger, da det får plakaten til at fremstå bedst muligt. Vi synes at plakatens fulde potentielle bliver indfriet, når den indgår i indretningen på en stilfuld måde.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”